Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις.


- 11:00 Στο Ίλιον, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα περιοδεύσει σε καταστήματα και καφετέριες της περιοχής.

- 11:30 Τελετή για την ολοκλήρωση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ στη Γέφυρα του Βενέτικου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά.

- 12:00 Στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 22), η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Μαριέττα Γιαννάκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

- 18:00 Στον Άγιο Κοσμά, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων της Ελλάδας και της Κύπρου.

- 19:30 Στην Καρδίτσα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της περιοδείας του στην πόλη.

- 19:00 Στο κλειστό γυμναστήριο του Άγιου Θωμά, το Μαρούσι φιλοξενεί τον Άρη στον 4ο αγώνα για τις θέσεις 3 - 4 των πλέι - οφ της Α1 μπάσκετ.

- 20:00 Στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης πραγματοποιήσει ομιλία σε επιχειρηματίες με θέμα: "Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μέτρα στήριξης αυτών".

- 20:30 Στην Καλαμάτα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

- 20:30 Στην παραλία του Βόλου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία.

- 20:30 Στην Ελευσίνα, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com