Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Δίλεπτες καταληκτικές τοποθετήσεις

Γ. Καρατζαφέρης:

«Eίμαστε μια διαφορετική άποψη. Πιστεύουμε ότι πρέπει να αναπτύξουμε το διάλογο. Δεν προχωράμε με ψευτοδιλήμματα. Εμείς αλλάζουμε το πολιτικό σκηνικό, δεν είμαστε στείροι, μιλάμε ανοιχτά, μπορούμε και ταξιδεύουμε μέσα στο όνειρο του Ελληνα πολίτη».

Αλ. Αλαβάνος:



«Φάνηκε η πλήρης ανεπάρκεια αυτού του συστήματος, προσπάθησα να κάνω διάλογο με τον πρωθυπουργό, δεν τον είχα… Πριν από λίγες μέρες έφυγε μια μεγάλη προσωπικότητα του χώρου της Αριστεράς, ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης. Ηταν πρωταγωνιστής στα θέματα του Περιβάλλοντος. Εχουμε μια ιστορία πίσω μας».

Αλέκα Παπαρήγα

«Το ερώτημα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα είναι πραγματικό, όμως μετατράπηκε σε ένα είδωλο για να φανεί πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Η καλύτερη άμυνα είναι η αιφνιδιαστική αντεπίθεση, μπορεί να συντελεστεί με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

Γ. Παπανδρέου:

«Υπάρχει επιλογή, η ψήφος στην Ευρώπη επηρεάζει τη ζωή όλων Η πατρίδα περνάει βαθιά κρίση. Είναι πραγματικό το δίλημμα “Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”. Να αλλάξουμε την πορεία μας με τη ψήφο μας στις 7 Ιουνίου. Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα κράτος δικαίου. Μπορούμε να συνδιαμορφώνουμε και να πετυχαίνουμε. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη».

Κ. Καραμανλής:

«Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τις συνέπειες της κρίσης. Υπάρχει ο δρόμος της ανευθυνότητας και της υπευθυνότητας. Ο δρόμος της υπευθυνότητας σημαίνει δύσκολες αποφάσεις. Η εποχή είναι εξαιρετική, για να προχωρήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις χρειάζεται πολιτικό θάρρος. Είμαι διατεθειμένος κάνω αυτή την πολιτική ξέροντας ότι θα έχει πολιτικό κόστος. Επιλέγουμε το δρόμο της υπευθυνότητας, των μεταρρυθμίσεων, καλώ τους πολίτες να τον κάνουμε μαζί».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com