Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ασθενής ... στη Γερμανία ένας ακόμα κατηγορούμενος στην υπόθεση Siemens

Μετά το Μιχάλη Χριστοφοράκο, ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens ο Χρήστος Καραβέλας -πρώην στέλεχος της εταιρείας- δεν προσήλθε στον ανακριτή και όπως προέκυψε, βρίσκεται στη Γερμανία.

Ο τρίτος, για σήμερα, κληθείς κατηγορούμενος, Χρήστος Καραβέλας, δεν προσήλθε ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, επικαλούμενος λόγους ασθενείας.

Αντ' αυτού στον ανακριτή



παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του, ο οποίος δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι άρρωστος, ενώ σε ερώτηση του ανακριτή για το που βρίσκεται ο κατηγορούμενος, απήντησε ότι βρίσκεται στη Γερμανία.
«Οι δύο κατηγορούμενοι που έφυγαν στη Γερμανία ήταν οι βασικοί διαχειριστές του μαύρου πολιτικού χρήματος που δόθηκε από τα μαύρα ταμεία της Siemens στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ Είναι προφανές ποιοι ωφελούνται από τη φυγή των δύο κατηγορουμένων και τη συνεπαγόμενη σιωπή τους, και γιατί τους άφησαν να φύγουν», παρατήρησε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ.

«Η πολιτική εξουσία της χώρας μας με τη μεθοδευμένη παραγραφή των υπουργικών ευθυνών και η δικαστική εξουσία με τη βραδύτητά της εκτέθηκαν ήδη ανεπανόρθωτα», υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com