Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Πάνω από 65.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το α' εξάμηνο

Μπαράζ δεκάδων χιλιάδων προσλήψεων στον δημόσιο τομέα αποκάλυψε το ΠΑΣΟΚ, καθώς μόνο στο πρώτο εξάμηνο του έτους εγκρίθηκαν πάνω από 65.000 προσλήψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε


στη δημοσιότητα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, προκύπτει ότι από 1-1-09 μέχρι 30-6-09 έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση της Ν.Δ. συνολικά 65.061 προσλήψεις διαφόρων κατηγοριών.

Το αντίστοιχο α’ εξάμηνο 2008 είχαν εγκριθεί 48.116 προσλήψεις. Δηλαδή έχουμε αύξηση 35,2% από το α’ εξάμηνο του 2008 στο α’ εξάμηνο του 2009. Ο κ. Ρόβλιας επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση λέγοντας ότι είναι αδιόρθωτη και ανάλγητη.

«Το κράτος της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι σπάταλο και πελατειακό. Υποσχέθηκαν περιστολή δαπανών λόγω της κακής κατάστασης στην οποία έφεραν την οικονομία της χώρας. Αντί να περιστείλουν τις δαπάνες, σε σχέση με τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, τις αυξάνουν», επισήμανε ο κ. Ρόβλιας.

Ρουσφέτια
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι ρουσφετολογεί ακατάπαυστα με χρήματα του ελληνικού λαού και ότι επιλέγει τις σπατάλες αντί για το νοικοκύρεμα της οικονομίας.

«Επιλέγει το πελατειακό κράτος αντί για το σοβαρό κράτος», είπε ο Ντίνος Ρόβλιας για να προσθέσει ότι «το καθεστώς προσλήψεων στο κομματικό κράτος της Ν.Δ. είναι φαύλο», θέτοντας το ερώτημα «πού τελειώνει αυτός ο κατήφορος;». Η απάντηση είναι: Προφανώς στις εκλογές, σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com