Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-11:00 Συνέντευξη Τύπου των διοικήσεων του Ε.Κ.Θ. και του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας-Θράκης με θέμα: "Ανατροπές εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των εργατικών νόμων, ενημέρωση για τους παράνομα "εισαγόμενους"εργάτες από τρίτες χώρες στα ΕΛΠΕ και την άμεση ανάκληση της άδειας, όχι στην οδηγία Μπολκεστάιν από το παράθυρο και τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η πόλη της Θεσσαλονίκης" (οικονομική κρίση, αποβιομηχάνιση, ΕΥΑΘ,ΕΛΒΟ κλπ).

-11:30 στην Ιπποκράτους συνέντευξη Μ. Χρυσοχοϊδη για οικονομικά θέματα 12:00 συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας 2009 στην αίθουσα Rallou Manou, στο ξενοδοχείο Les Lazaristes

-12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή με θέματα υπουργείου Εσωτερικών.

-13:00 την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενημερώνει ο υπουργός Υγείας, Δ. Αβραμόπουλος, για τις εξελίξεις με τη νέα γρίπη.

-13:30 στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ.

-16:00 στο υπουργείο Οικονομίας, συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.

-Τα παραχωρητήρια 48 κατοικιών, οι οποίες έχουν κληρωθεί σε οικογένειες δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, θα παραδοθούν στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από τον Πρόεδρο του ΟΕΚ Θωμά Στάμου. Καβάλα.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com