Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Φως στο μυστήριο

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Μάικλ Τζάκσον, ανακοίνωσε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να φωτίσουν το μυστήριο σχετικά με τα φάρμακα που έπαιρνε ο διάσημος τραγουδιστής πριν το θάνατό του στις 25 Ιουνίου.

Η εξάρτηση του βασιλιά της ποπ από αναλγητικά, ηρεμιστικά και άλλα ισχυρά φάρμακα μπορεί να ευθύνεται για την καρδιακή κρίση που του στοίχισε τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.

Ο Εντ Γουίντερ, υποδιευθυντής της υπηρεσίας,


δήλωσε πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως η νέα αυτή καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία ζήτησε από τον Λόρενς Κόπλιν, έναν από τους πλαστικούς χειρουργούς του Τζάκσον, να παραδώσει τους ιατρικούς φακέλους του.

"Ο γιατρός συνεργάζεται", τόνισε ο Γουίντερ.

Την Τρίτη, η αστυνομία του Λος Άντζελες και ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Κόλιν Μάρεϊ, τελευταίου γιατρού του Τζάκσον. Ο Μάρεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνών μετά την ανακάλυψη από την αστυνομία στο σπίτι του τραγουδιστή φιάλες Propofol, ένα ιδιαίτερα δυνατό αναισθητικό που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε χειρουργικές επεμβάσεις.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com