Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Τον Μιχάλη Κακιούζη απέκτησε ο Άρης

Μετά τους Νίκο Χατζηβρέττα και Δήμο Ντικούδη ο Άρης ενισχύεται μ’ έναν ακόμη Έλληνα διεθνή, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Μιχάλη Κακιούζη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006, θα φοράει την κίτρινη φανέλα την επόμενη σεζόν.


Ο έμπειρος φόργουορντ θα πάρει την θέση του Άϊρα Νιούμπλ στον οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ έδωσε αρκετό χρόνο ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο ορισμένες ανειλημμένες προσωπικές υποχρεώσεις του Αμερικανού τον αναγκάζουν να παρατείνει την παραμονή του στις ΗΠΑ, μη επιτρέποντας στον ίδιο την έγκαιρη έλευση του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Κακιούζης επιστρέφει σε ηλικία 33 ετών και ύστερα από 7 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έφυγε το 2002 από την ΑΕΚ (όπου έπαιζε από το 1995) και αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στις Σιένα, Μπαρτσελόνα, Καχασόλ Σεβίλη και πέρσι στην Εφές Πίλσεν.

Ο διεθνής φόργουορντ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com