Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 6 Οκτωβρίου η δίκη του δασκάλου που κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητή

Για τις 6 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη του δασκάλου που κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητή της Δ' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, την περασμένη Πέμπτη.


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ζήτησε να προσκομιστεί η ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό και να να καταθέσει η καταγγέλλουσα μητέρα του μαθητή που σήμερα δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία.

Ο δάσκαλος φέρεται ότι χτύπησε το κεφάλι του μαθητή στο θρανίο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Ύστερα από καταγγελία της μητέρας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την περασμένη Παρασκευή ,ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μαθητή δήλωσε στις διωκτικές αρχές ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δασκάλου, αλλά ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες, καθώς οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες είναι αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι ύστερα από μήνυση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com