Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Διαψεύδει τα περί «Πυρήνων της Φωτιάς» η Λ. Κατσέλη

Με δήλωσή της, νωρίς το μεσημέρι, στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Λούκα Κατσέλη αποδίδει σε «κακόβουλη επίθεση» τα όσα αναρτήθηκαν σε αυτήν για τους φερόμενους ως δράστες βομβιστικών επιθέσεων και για τα οποία δέχτηκε σκληρή επίθεση από τον εκπρόσωπο της Ν.Δ, Γ. Κουμουτσάκο.


Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα http://www.loukakatseli.gr/ η υπεύθυνη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

"Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης.

"Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!".

"Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους".

Νωρίτερα ο Γ. Κουμουτσάκος είχε επικρίνει έντονα τη δήλωση που φέρεται να έκανε η κυρία Κατσέλη, καλώντας τον Γ. Παπανδρέου να πάρει θέση.

Παρέμβαση ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει ότι η αντιπαράθεση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις πρόσφατες συλλήψεις είναι αποπροσανατολιστική και εντάσσεται στον μεταξύ τους καβγά για την κυβερνητική καρέκλα.

"Το κύριο, το οποίο και οι δύο αποκρύπτουν, είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν συλλαμβάνονται οι υψηλά ιστάμενοι εγκέφαλοι διαφόρων οργανώσεων, που προβοκατόρικα χρησιμοποιούν δήθεν επαναστατικά συνθήματα. Εκείνο το οποίο επίσης αποκρύπτουν και οι δύο, είναι οι διασυνδέσεις διαφόρων τέτοιων οργανώσεων με μυστικές υπηρεσίες. Και τελικά ότι αξιοποιούνται για τη λήψη νέων μέτρων καταστολής. Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν και από αυτό το γεγονός συμπεράσματα, για την ταύτιση της πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και να τους πληρώσουν στην κάλπη, όπως τους αξίζει" προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com