Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κανονικά η περίθαλψη των ασφαλισμένων στην «ΑΣΠΙΣ Πρόνοια»

Στο ακέραιο θα ισχύσουν οι ασφαλιστικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης και εργαστηριακών εξετάσεων αλλά και οι δαπάνες τους καλύπτονται στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της «ΑΣΠΙΣ Πρόνοια», όπως διαβεβαίωσε με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομίας.


Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν, όπως και πριν, να εισάγονται στα νοσοκομεία και να πραγματοποιούν τις εξετάσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ έχουν ενημερωθεί τα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Σύμφωνα πάντοτε με το ΥΠΟΙΟ, η εταιρία "ΑΣΠΙΣ Πρόνοια" εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διαχείριση του διορισθέντος Επόπτη κ. Σπύρου Γριβογιάννη και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να απευθύνονται από την Τετάρτη 30-9-2009 στην εταιρία για την εξυπηρέτησή τους.

Υπουργείο Απασχόλησης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους εργαζόμενους της ΑΣΠΙΣ

Εν τω μεταξύ, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Απασχόλησης, η υπουργός, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά ανακοίνωσε ότι προωθείται η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σ’ όλους τους εργαζόμενους- οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους μήνες-, ειδική επιδότηση για δράσεις που εκείνοι επιθυμούν και εφόσον το επιθυμούν, πρόγραμμα κατάρτισης και επανακατάρτισης, προώθησή τους σε νέες θέσεις εργασίας με ενισχυμένη επιδότηση για ένα έως τρία χρόνια, προώθηση της επιχειρηματικότητας με ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ σε όσους εργαζομένους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση.

"Ιδιαίτερη μέριμνα θα ληφθεί για όσους βρίσκονται κοντά στη σύνταξη, ώστε να υπάρχει μηνιαία ειδική επιδότηση της ανεργίας και ένσημα ώστε να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις για συνταξιοδότηση.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com