Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πει κουβέντα», είπε ο Καρατζαφέρης

Στον Κώστα Καραμανλή αλλά και το Γιώργο Παπανδρέου επιτέθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Πάτρα.


"Οι δύο μονομάχοι δεν έχουν πει κουβέντα στην προεκλογική περίοδο για τα εθνικά θέματα, την υπόθεση "Ζήμενς" και το ζήτημα της λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία, που υφίσταται η Αθήνα", τόνισε ο πρόερος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην ΠΓΔΜ, τονίζοντας ότι "το όνομα "Μακεδονία" έχει τελειώσει μετά την άδεια, που δόθηκε για την προσγείωση του αεροσκάφους στην Κέρκυρα" και ότι "το ελληνικό βέτο έχει να κάνει πλέον μόνο με το πρόθεμα".

Σε σχέση με την Τουρκία, ο Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε "να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση την ευθύνη της φύλαξης των συνόρων από την απειλή της Τουρκίας, διότι οι εξοπλισμοί κοστίζουν στον ελληνικό προϋπολογισμό".

Τέλος, επανέλαβε την πρόταση για ποσόστωση στη μετανάστευση, ενώ για την οικονομία τόνισε ότι "για να βγει η χώρα από την κρίση, χρειάζονται χρήματα και αυτά μπορούν να βρεθούν, γιατί υπάρχουν στην παραοικονομία".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com