Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Formula 1: Περίπατος Χάμιλτον στην Σιγκαπούρη

Με χαρακτηριστική άνεση ο Λιούις Χάμιλτον διατήρησε την πρώτη θέση που κέρδισε από τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά πανηγύρισε στους δρόμους του λιμανιού της Σιγκαπούρης τη δεύτερη φετινή του νίκη, μετά από εκείνη στο Ουγγαρόρινγκ. Ο μόνος που προσπάθησε στο πρώτο μισό του αγώνα να τον πλησιάσει ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος όμως έκανε ένα παιδαριώδες λάθος, παραβίασε το όριο ταχύτητας του pit lane και πήρε ποινή που τον έριξε στην ένατη θέση.


Σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε ο Τίμο Γκλοκ. Ο Γερμανός πιλότος της Toyota ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Τρίτος ο περσινός νικητής, σε ένα σκοτεινό Γκραν Πρι που σημαδεύτηκε από το σκάνδαλο “κράσγκεϊτ”, Φερνάντο Αλόνσο.

Τους πέντε βαθμούς της τέταρτης θέσης πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που μπόρεσε να ανακάμψει από την ποινή που δέχθηκε. Πέμπτος ο Μπάτον, που σίγουρα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη. Ο Βρετανός, που προηγείται στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε από την ενδέκατη θέση και μπόρεσε να περάσει τον ομόσταβλό του, Ρούμπενς Μπαρικέλο που τερμάτισε 6ος. Τη βαθμολογούμενη οκτάδα συμπλήρωσαν οι Κοβαλάινεν και Κουμπίτσα. Σε πολύ κακή μέρα οι δύο Ferrari, με τον Ράικονεν να παίρνει τη 10η και τον Φιζικέλα τη 13η θέση.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com