Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Θανάσιμος πυροβολισμός 24χρονου σε επεισόδιο στην Κομοτηνή

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίσθηκε θανάσιμα, με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο 24χρονος στην Κομοτηνή, μετά από διαπληκτισμό που είχε με 25χρονο βενζινοπώλη, διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Το περιστατικό


συνέβη τις πρωινές ώρες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, όταν ο 25χρονος βενζινοπώλης έχοντας στα χέρια του το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, συνεπλάκη με τον 24χρονο που εργαζόταν στο πρατήριο και έναν 29χρονο, με τους οποίους είχε διαφορές. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής, για νεκροτομή και όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης το τραύμα προκλήθηκε από φυσίγγιο στη θωρακική χώρα και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά στο ύψος της κλείδας.

Ο 25χρονος και ο 29χρονος συνελήφθησαν, το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής
 
website counter
friend finderplentyoffish.com