Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας.


Στις 08:00 Επίσημη έπαρση της σημαίας στο Λευκό Πύργο, παρουσία του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη και μελών του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Θεσσαλονίκη/Λευκός Πύργος)

Στις 08:30 Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι σχολείων του Ασβεστοχωρίου θα προβούν στο κλείσιμο του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο και σε κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου (Θεσσαλονίκη/Ασβεστοχώρι )

Στις 10:30 Συνεδρίαση υπό τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο η Επιτροπή για τη διαδοχική ασφάλιση, με αντικείμενο το θέμα της γρήγορης απονομής σύνταξης και τη ρύθμιση μειζόνων θεμάτων της διαδοχικής ασφάλισης (Αθήνα/Σταδίου 29)

Στις 11:00 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου- Επίσημη υποδοχή- Απόδοση τιμών- Δοξολογία (Θεσσαλονίκη/Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου )

Στις 12:00 Άτυπη συνάντηση Γερουλάνου με τους δημοσιογράφους (Υπουργείο Πολιτισμού)

Στις 16:30 Τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ολυμπιακό Μουσείο (Αγ.Δημητρίου) της Θεσσαλονίκης και διανυκτέρευση στο Λευκό Πύργο ( Θεσσαλονίκη/Αγ. Δημητρίου)

Στις 18:30 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο εορτασμός της ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, του έπους του '40 και της απελευθέρωσης της πόλης, στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. (Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ)

Στις 21:00 Δεξίωση στις αίθουσες του νέου δημαρχείου προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. (Θεσσαλονίκη/Νέο Δημαρχείο )

 
website counter
friend finderplentyoffish.com