Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ηρακλής: «Μπλόκο» στα Μάλγαρα

Η ήττα από το Λεβαδειακό έφερε πολλή γκρίνια στις τάξεις του Ηρακλή. Τα ξημερώματα της Δευτέρας περίπου εξήντα οπαδοί του «γηραιού» περίμεναν την αποστολή στα διόδια των Μαλγάρων για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες και τον Όλεγκ Προτάσοφ. Οι οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν, χωρίς ωστόσο να προβούν σε ακρότητες.


Για λίγη ώρα τα είπαν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν οι αστυνομιοί που συνόδευαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το περιστατικό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα. Ο κόσμος πιέζει για αποτελέσματα, αλλά οι κακές εμφανίσεις δεν λένε να σταματήσουν και ο βαθμολογικός κατήφορος συνεχίζεται.

Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική περίοδο, ο σύλλογος είναι ακέφαλος, αφού ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέμος απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων από την πόλη. Ωστόσο, παρά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση στηρίζει τον Όλεγκ Προτάσοφ. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν την υπομονή τους να εξαντλείται και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αποκτά χαρακτήρα "τελικού".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com