Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 09:00 Συνέδριο ΔΕΗ με θέμα "Θεσμικό πλαίσιο, επενδυτικές ευκαιρίες και καινοτομίες στο τομές της ηλεκτρικής ενέργειας" (Αθήνα/Holiday Inn)

Στις 09:00 Ομιλίες καθηγητών για το ζήτημα της νέας γρίπης και την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων εμβολιασμού, στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα "Σύγχρονο κλινικό εργαστήριο 2009" (Αθήνα/Divani Caravel)

Στις 09:30 Επίσκεψη Α. Τσίπρα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά)

Στις 10:00 Ελληνο-Κινεζικό Συμπόσιο με θέμα: "Η τέχνη της Ιατρικής της Ελλάδας και της Κίνας" - Παρουσία του Κ.Παπούλια (Αθήνα/Ζάππειο Μέγαρο)

Στις 10:00 Ο ΑΝΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας θα παραθέσει πρόγευμα εργασίας προς τιμήν των 22 Ελλήνων Ευρωβουλευτών (Αθήνα/ΥΠΕΞ/Ακαδημίας 1, 7ος όροφος)

Στις 11:30 Τελετή μετονομασίας δρόμου σε οδό Πέτρου Σαρόγλου, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη και του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Αθηνών Ιωάννη Κολέτσου (Αθήνα/Μαργαρίτη και Αγλαονίικης)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου του ευρωπαϊκού συντονιστικού της Παγκόσμιας Πορείας Γυναικών, με αφορμή την εξαμηνιαία σύσκεψή του (Κτίριο ΕΔΟΘ) (Θεσσαλονίκη/Πρ. Κορομηλά)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος για την παρουσίαση της παράστασης "Βαβυλωνία" (φουαγιέ του κτιρίου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών) (Θεσσαλονίκη)

Στις 13:00 Συνέντευξη Τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού "9,84" και του Διεθνούς Ραδιοφώνου της Κίνας, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ελληνόγλωσσης ιστοσελίδας του Διεθνούς Ραδιοφώνου της Κίνας (Αθήνα/"Τεχνόπολις"-Πειραιώς 100 )

Επίσκεψη πρωθυπουργού Πολωνίας Ντόναλντ Τούσκ, στις 13:15 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Στις 14:15 θα γίνουν δηλώσεις.

Στις 15:00 Ομιλία πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο (Φάληρο/ΣΕΦ-αίθουσα Μερκούρη)

Στις 18:00 Συμπόσιο του ΣΕΒ με θέμα το Βιώσιμη Ανάπτυξη και Νερό (Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

Στις 19:00 Εκδήλωση για την παρουσίαση του τόμου πρακτικών με τίτλο "Το δικαίωμα στην τροφή: Παγκόσμια Επισιτιστική κρίση και περιβάλλον" οργανώνει το Κέντρο ΟΥΝΕΣΚΟ Ελλάδας (Ποσειδώνος 18,Βούλα)

Στις 19:30 Ο Κάρολος Παπούλιας, θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο κτίριο του Εθνικού Θεάτρου (Αθήνα/Αγ. Κωνσταντίνου 22-24). Θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου

Πανσπουδαστικό συνέδριο ΕΦΕΕ 23-25/10 (Αθήνα)

Επίσκεψη ΥΦΕΞ Σπ. Κουβέλη στο Αζερμπαϊτζάν

Συναντήσεις εργασίας της διοίκησης του ΣΒΒΕ με τους υφυπουργούς Μ. Μπολάρη και Θ. Τζάκρη (Θεσσαλονίκη).

 
website counter
friend finderplentyoffish.com