Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Συνάντηση Παπανδρέου - Μπερίσα και Γκρούεφσκι στις Πρέσπες

3η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στις 09:00 7η POLIS:Ημερίδα ΤΕΕ-HELEXPO ΑΕ-ΕΕΤΑΑ Α.Ε., με θέμα: "Αστικό περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής: ο ρόλος των ΟΤΑ" (Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ)

Στις 09:30 Βουλή Επιτροπές ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: «Από το Κυότο στην Κοπεγχάγη.» Οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θα ενημερώσει ο κ. Σταύρος Δήμας, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για το περιβάλλον.

Στις 09:30 Το 4ο Συνέδριο ιστορίας της Ιατρικής διοργανώνει στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (ΚΙΘ) η Πανελλήνια Εταιρεία Ιστορίας της Ιατρικής ( Θεσσαλονίκη/ΚΙΘ)

Στις 09:30 Ημερίδα με θέμα "Η θέση της Ελληνίδας Αγρότισσας στο δίκτυο κοινωνικών υποστηρικτικών δομών του κράτους" (Καμένα Βούρλα/ξεν. Γαλήνη). Η έναρξη της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί από την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή

Στις 10:00 Διεθνές συνέδριου του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα "Κοινωνικές ανισότητες στη σύγχρονη Ελλάδα" ( Αθήνα/Πάντειο)

Στις 11:00 Τελετή απονομής των βραβευμένων προγραμμάτων του διαγωνισμού "European Language Label 2009" διοργανώνει ο ΟΕΕΚ, στο ξενοδοχείο Imperial Palace (Θεσσαλονίκη/Αντιγονιδών 13)

Συναντήσεις ΑΝΥΠΕΞ Δημ. Δρούτσα :

-Στις 11:00 με τον τον Πρέσβυ της Ιταλίας, κ. Gianpaolo Scarante,

-Στις 11:30 τον Πρέσβυ της Πορτογαλίας, κ. Alfredo Duarte Costa

-Στις 12:00 τον Πρέσβυ της Ουγγαρίας, κ. Jοzsef Toth, και στις 12:30 τον Πρέσβυ της Σλοβακίας, κ. Jοn Voderadsky

Στις 12:00 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Όλα αλλάζουν στην Ευρώπη; Η Συνθήκη της Λισσαβώνας" (Αθήνα/Ζάππειο Μέγαρο). Θα συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Κρίτων Αρσένης, Σπύρος Δανέλλης, Μαριλένα Κοππά, Σταύρος Λαμπρινίδης, Χρυσούλα Παλιαδέλη, Άννυ Ποδηματά, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Σταυρακάκης καθώς και η προτεινόμενη από την Ελληνική Κυβέρνηση για τη θέση της νέας Ελληνίδας Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μαρία Δαμανάκη

Στις 18:00 Συγκέντρωση και πορεία αναρχικών στην Καμάρα (Θεσσαλονίκη/Καμάρα)

Στις 18:00 Διαμαρτυρία φιλοζωικών-οικολογικών οργανώσεων για το εμπόριο γούνας, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Β. Ηρακλείου (Θεσσαλονίκη/Τσιμισκή)

Στις 18:30 Ημερίδα με θέμα Ζητήματα Πράσινης Ενέργειας διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ( Θεσσαλονίκη/Θέρμη )

Επίσκεψη Π. Ψωμιάδη στις Σέρρες

Ομιλία Ντόρας Μπακογιάννη στην Πλατεία Κοτζιά

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο

 
website counter
friend finderplentyoffish.com