Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 9:00 Κινητοποίηση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 19 σχολείων Δήμου Χορτιάτη. Δίωρος συμβολικός αποκλεισμός του Νομαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και πορεία διαμαρτυρίας επί της Β. Όλγας (Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

Στις 09:00 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (Αθήνα/Πειραιώς 40)

Στις 10:00 Γενική Συνέλευση ΠΑΣΕΓΕΣ - Χαιρετισμός υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Μπατζελή (Αθήνα/Ξεν. President)

Στις 10:00 Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής με θέμα "Κλιματικές Αλλαγές και Επιπτώσεις στη Γεωργία-Διαμόρφωση της Αγροτικής Πολιτικής εν όψει της Συνόδου της Κοπεγχάγης" (Αθήνα/Ελληνοαμερικανική Ένωση)

Στις 10:30 Η ΥΠ.ΟΙ.Α.Ν. Λούκα Τ. Κατσέλη, θα εγκαταστήσει τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας (Αθήνα/Μεσογείων 119)

Στις 11:00 Συγκέντρωση εργαζομένων STAGE στο Άγαλμα Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη/Άγαλμα Βενιζέλου)

Στις 12:00 Special Olympics-Συνέντευξη Τύπου της Microsoft για τη χορηγία στους Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2011 (Αθήνα/Γουδή)

Στις 12:30 Ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών από τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα (Αθήνα/Βασ. Σοφίας 1)

Στις 13:00 Με στόχο την παρουσίαση μίας νέας πρωτοβουλίας της AEGEAN AIRLINES για την προβολή της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της AEGEAN κάνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" (Σπάτα/Ελ. Βενιζέλος)

Στις 14:00 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου με ΓΣΕΒΕΕ (Αθήνα/Πειραιώς 40)

Στις 14:00 Ο ΑΝΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας, θα παραθέσει γεύμα στο Υπουργείο Εξωτερικών προς τιμήν των διαπιστευμένων στη χώρα μας Πρέσβεων χωρών Λατινικής Αμερικής (Αθήνα/Βασ. Σοφίας 5 )

Στις 15:00 H ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει συζήτηση για το Ασφαλιστικό - Εισήγηση Τσίπρα (Αθήνα/Βουλή - Αίθουσα 223)

Στις 16:00 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου με τον ΣΕΒ (Αθήνα/Σταδίου 29)

Στις 17:00 Παρουσίαση του βιβλίου της Αλκμήνης Ψιλοπούλου "Μινώκερος" - Ομιλίες Α. Αλαβάνου, Μ. Ψύλου (Αθήνα/ΕΣΗΕΑ)

Στις 17:00 Συνεδρίαση του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ - Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ - Ιπποκράτους)

Στις 17:30 Ημερίδα με θέμα "Ενέργεια και Βιωσιμότητα", στο πολιτιστικό κέντρο "Αλέξανδρος" (Θεσσαλονίκη/Εθν. Αμύνης 1)

Στις 18:00 Διάλεξη του Συνηγόρου του Πολίτη, Γιώργου Καμίνη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με θέμα: "Ο Συνήγορος του Πολίτη: ανεξάρτητη αρχή προάσπισης των δικαιωμάτων του ανθρώπου" (Θεσσαλονίκη/ΠΑ.ΜΑΚ.)

Στις 18:00 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου με την ΕΣΕΕ (Αθήνα/Σταδίου 29 ) Επίσκεψη βουλευτή ΝΔ Α. Σπηλιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Στις 19:00 Ο Κ. Παπούλιας θα απονείμει τα Βραβεία Νησίδες Ποιότητας 2009 της Οργάνωσης Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Αθήνα/Παλαιά Βουλή) Σ

τις 20:00 Εγκαίνια της 7ης έκθεσης "POLIS" από την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θ. Τζάκρη (Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ)

Πρόγραμμα Βουλής

Στις 09:00 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αποζημίωση των θυμάτων εγκλημάτων βίας από πρόθεση» (Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2004/80/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 29ης Απριλίου 2004) και άλλες διατάξεις».

Στις 09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις -Ομιλία με θέμα τη βία κατά των γυναικών με αφορμή τη «Διεθνή Ημέρα για την πάταξη της βίας κατά των γυναικών».

Στις 10:00 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ: Ενημέρωση από τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπυρίδωνα Κουβέλη, για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στις 16:00 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κυρία Λούκα Κατσέλη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 7 του Κανονισμού της Βουλής, για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με αντικείμενο τα μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς (Ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τα πιστωτικά ιδρύματα και προστασία των οικονομικών δεδομένων οφειλετών).
 
website counter
friend finderplentyoffish.com