Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Δύο οι δράστες της δολοφονίας του ταξιτζή

Δύο ήταν οι δράστες της δολοφονίας του 32χρονου ταξιτζή που έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας. Ο άγνωστος που μαχαίρωσε έξι φορές το θύμα στο πρόσωπο και στο λαιμό είχε συνεργό που επέβαινε στο όχημα.


Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία πλην όμως οι δράστες άφησαν πίσω τους τις εισπράξεις ύψους 180 ευρώ φοβούμενοι ότι καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου εμπορικού κέντρου και ιδιωτικής κλινικής. Επίσης η περιοχή είναι φυλασσόμενη από υπαλλήλους ιδιωτικών εταιριών σεκιούριτι και αποτελεί πέρασμα διερχόμενων αυτοκινήτων.


Στοιχεία της γενετικής ταυτότητας του δράστη αναμένεται να δώσει και το κασκόλ με το οποίο βρέθηκε δεμένος ο 32χρονος στο προσκέφαλο του καθίσματος του Ταξί και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ερευνά όλα τα ενδεχόμενα αλλά δε φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αφού το θύμα δεν είχε , σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, παράνομες δοσοληψίες και περίεργες δραστηριότητες, στο παρελθόν.


Επίσης φαίνεται ότι δε συνδέεται η συγκεκριμένη δολοφονία με την επίθεση με μαχαίρι, που έγινε πριν ένα μήνα, σε βάρος άλλου οδηγού Ταξί στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο δράστης ήταν ένας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του παθόντα δεν είχε να πληρώσει το κόμιστρο.


Η κηδεία του άτυχου ταξιτζή έγινε το Σάββατο , στα κοιμητήρια Μαλακοπής στην Τούμπα ενώ οι συνάδελφοι του σε ένδειξη πένθους πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τα ξημερώματα μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com