Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Agrotika στη Θεσσαλονίκη με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Με φόντο τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία διοργάνωσης της κλαδικής έκθεσης του αγροτικού τομέα που διοργανώνει η Helexpo, της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica», από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου.


Στη φετινή Agrotica συμμετέχουν 1.410 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες 34 χώρες.

Στο πλαίσιο της έκθεση ιδιαίτερο ρόλο πρόκειται να διαδραματίσει το 3ο πανελλήνιο συνέδριο AGROTICA (5 και 6 Φεβρουαρίου), που τελεί υπό την αιγίδα του αρμόδιου υπουργείου και είναι αφιερωμένο στις «Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνονται - μεταξύ άλλων - ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ με θέμα «Το μέλλον της Γεωργίας: Προοπτικές και προκλήσεις για τους νέους αγρότες» και ημερίδες του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας για το «Βιοαέριο: Μια ασφαλής και αειφόρος ενεργειακή πηγή» και για την «Χρήση ηλιακά υποβοηθούμενης θέρμανσης και κλιματισμού στις Βιομηχανίες Αγροτικών Τροφίμων».

Σύμφωνα με τη Helexpo, την Agrotica θα εγκαινιάσει η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, στις 3 Φεβρουαρίου, στις 7μμ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com