Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Κλείνει ξανά η σιδηροδρομική διέλευση στον Προμαχώνα

Την πρόθεσή τους να αποκλείσουν επί δύο 24ωρα τη σιδηροδρομική διέλευση στον Προμαχώνα ανακοίνωσαν οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών. Εξάλλου, οι αγρότες κρατούν για ένατη μέρα αποκλεισμένη και την οδική αρτηρία που διέρχεται από το μεθοριακό σταθμό.


Ο σταθμάρχης του Προμαχώνα, Γιώργος Νικόλαου υπογράμμισε οι παραγωγοί δεν τον έχουν ενημερώσει επίσημα για τις προθέσεις τους.

Τόνισε όμως, πως σε περίπτωση που προχωρήσουν σε αποκλεισμό, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα Σερρών

Αποκλεισμένη παραμένει, εξάλλου, και η οδική διέλευση από το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα ενώ από τις έξι το πρωί οι αγρότες δεν επιτρέπουν ούτε τη διέλευση των ΙΧ επιβατηγών αυτοκινήτων.

Στο μεταξύ, τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Στρυμονικού, από τις έντεκα το πρωί, μέχρι τις τρεις το μεσημέρι, αποφάσισαν οι αγρότες των Ομοσπονδιών ΟΑΣ (Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων) και ΟΔΑΣ (Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων), εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στον ανοιχτό διάλογο του Ζαππείου.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com