Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Γ. Πεταλωτής: Καμία επαφή με την Κίνα για δανεισμό

«Καμία εντολή δεν έχει δοθεί σε καμία τράπεζα για να γίνουν τέτοιου τύπου διαδικασίες», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περί δανεισμού από την Κίνα.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι "δεν έχει γίνει λάθος χειρισμός από το οικονομικό επιτελείο" και επισήμανε πως πάντα υπάρχει έδαφος για κερδοσκόπους. "Είναι προφανές ότι γίνεται κερδοσκοπικό παιχνίδι σε βάρος της οικονομίας της χώρας, που δίνει λαβές από την έλλειψη αξιοπιστίας που υπήρξε τα τελευταία χρόνια", ανέφερε και επισήμανε πως "αν δείχνουμε προς τα έξω έλλειψη αξιοπιστίας θα δημιουργούνται προβλήματα. Αντίθετα, αν δείχνουμε ότι η οικονομία αντέχει και έχει δυνατότητες τότε θα σταματήσουν ".

Για τους αγρότες: "Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και η κυβέρνηση τη δική της"

Νέα έκκληση προς τους αγρότες να ανοίξουν τα μπλόκα και τις συνοριακές διαβάσεις και να προσέλθουν σε έναν ανοιχτό διάλογο απηύθυνε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι σε ανύποπτο χρόνο έχουν ικανοποιηθεί αρκετά από τα αιτήματα των αγροτών. Ξεκαθάρισε, δε, για μία ακόμη φορά ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες για περαιτέρω ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων.

Όταν ερωτήθηκε για τις κινήσεις της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα τη στάση ανοχής που επιδεικνύουν οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές στους αποκλεισμούς των δρόμων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή συνεννόησης κυβέρνησης και εισαγγελικών αρχών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Εμείς δεν παρεμβαίνουμε στο έργο των εισαγγελέων. Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και η κυβέρνηση κάνει τη δική δουλειά".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com