Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Σύσκεψη για τη σχολική στέγη στη Θεσσαλονίκη ζητά η Χρύσα Αράπογλου

Την άμεση διενέργεια σύσκεψης για το οξυμένο πρόβλημα της σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, ζητά από την Υπουργό Παιδείας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου.


Με επιστολή της προς την Άννα Διαμαντοπούλου, επισημαίνει τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν σε επίπεδο σχολικών υποδομών και ζητά σύσκεψη με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και την δρομολόγηση λύσεων.

"Επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει να καθυστερούμε σε ζητήματα για τα οποία είχαμε σαφή και ξεκάθαρη θέση προεκλογικά και για τα οποία δεσμευτήκαμε για την επίλυση τους, πιστεύω ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα μια ευρεία συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει μια πρώτη καταγραφή των άμεσων προτεραιοτήτων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον δήμο Πολίχνης,καθώς και μια πρώτη δέσμευση για τη δρομολόγηση λύσεων", αναφέρει η κ.Αράπογλου στην επιστολή.

Σύμφωνα με την κ.Αράπογλου, στο δήμο Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε εκκρεμότητα 11 Προγραμματικές Συμβάσεις για την κατασκευή σχολείων χωρίς να προχωρά καμία εξ’ αυτών την τελευταία τετραετία.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com