Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Το ΕΕΘ ζητά να ανοίξουν οι δρόμοι

Στα όριά τους έχουν φτάσει ο επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ο πρόεδρος του οικείου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ) και προσθέτει: «πρέπει να μπει ένα τέλος στο χάος που ζούμε καθημερινά. Επαγγελματίες καταστρέφονται, σε μια χρονική στιγμή που έχουν ήδη συσσωρευτεί σημαντικά προβλήματα στην αγορά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι δρόμοι πρέπει να ανοίξουν πάση θυσία».


"Η συνέχιση των κινητοποιήσεων θα δώσει τη χαριστική βολή σε επαγγελματίες που ψυχορραγούν. Τα οικονομικά προβλήματα μιας κοινωνικής ομάδας, των αγροτών στην περίπτωσή μας, δεν λύνονται με εκβιασμούς και παράνομες μεθόδους, οι οποίες τελικά πλήττουν άλλες κοινωνικές ομάδες. Αν συνεχιστεί και άλλο αυτή η κατάσταση οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές. Το κλείσιμο επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, διευρύνοντας τον κύκλο της ύφεσης που ταλανίζει ", σημειώνει ο κ. Ζορπίδης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται πως μεταφορές (προσώπων και εμπορευμάτων), εμπόριο νωπών προϊόντων, ιδιωτικές κατασκευές (καθυστερεί η παράδοση υλικών) και τουρισμός είναι οι κλάδοι που αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com