Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΞΑΝΘΗ

Σε αναβρασμό βρίσκονται στον Π.Α.Ο.Κ. μετά την άρνηση της Ξάνθης να βγάλει προς πώληση τα εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου.


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη και κράτησε δύο ώρες, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατόπιν εντολών του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, ζήτησε να λειτουργήσει εκδοτήριο για μεμονωμένους οπαδούς. Το αίτημά του, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτό, παρά τις διαδοχικές τηλεφωνικές συσκέψεις με το μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο.

Η απόφαση της Ξάνθης είναι αυτή που σε πρώτη φάση τουλάχιστον αποτελεί εμπόδιο για τη μετάβαση των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. παρά το ότι από τη Super League δεν υπήρξε αρνητική προδιάθεση. Εντός των επόμενων ημερών, εξάλλου, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. θα προβεί και σε ανακοίνωση προς τους οπαδούς της ομάδας, με την οποία θα τους προτρέπει να μη μεταβούν στην Ξάνθη, όπως ζητήθηκε προς το τέλος της σύσκεψης.

Tο Σάββατο 6/3/2010 και ώρα 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας Το σημείο συγκέντρωσης είναι στην Καμάρα και από εκεί θα κατευθυνθούμε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουμε το ματς με τον Πανθρακικό

Όπως, πάντως, δείχνουν τα πράγματα, το εν λόγω παιχνίδι αναμένεται «καυτό», εφόσον και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. παραδέχτηκαν ότι είναι δύσκολο να συγκρατήσουν τον κόσμο. Οι οπαδοί του εξάλλου, φαίνονται αποφασισμένοι να μεταβούν στην Ξάνθη με κάθε τρόπο!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η δήλωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια για τα πρόσφατα επεισόδια στα Γιάννενα: «Έγιναν λάθη από την πλευρά της αστυνομίας στο παιχνίδι με τα Γιάννενα κατά φιλάθλων του ΠΑΟΚ, δέχτηκαν ελέγχους που δεν ήταν καν στα συνταγματικά όρια και μιλάμε για καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη. Όποιος θέλει μεμονωμένα μπορεί να μετακινηθεί στην Ξάνθη, με αυτοκίνητο, τρένο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο, εφόσον βρει εισιτήριο. Βέβαια, τώρα η ΠΑΕ Ξάνθη δεν δίνει εισιτήρια και απλά η αστυνομία στηρίζει την απόφαση αυτή». Τα λόγια αυτά του κ. Βούγια μάλλον ωθούν τον κόσμο να πάει στην Ξάνθη, διανύοντας μία απόσταση «που με την Εγνατία είναι λιγότερο από μιάμιση ώρα πλέον», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υφυπουργός.

Την κατάσταση που διαμορφώνεται θα κληθεί να διαχειριστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ναι μεν πέτυχε την πειθαρχία του κόσμου απέναντι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με βάση όμως το χειρισμό που υπήρξε σε διάφορα, πολύ πιο εύκολα ζητήματα τις τελευταίες δύο ημέρες, μάλλον δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα των προσπαθειών που θα γίνουν


 
website counter
friend finderplentyoffish.com