Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κ. Χατζηδάκης: Δικά μας τα εξαγγελθέντα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Την πατρότητα τριών από τα τέσσερα προγράμματα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της μεταποίησης, διεκδικεί ο τομεάρχης Ανάπτυξης της Ν.Δ. και τέως υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης.«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», τονίζει στην ανακοίνωσή του.


"Επιτέλους, το Υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε σήμερα - μετά από έξι μήνες αδράνειας - τέσσερα προγράμματα του ΕΣΠΑ, τα οποία όλα, εκτός από ένα, είχαν ήδη προετοιμαστεί και δρομολογηθεί, με σχετικές μάλιστα ανακοινώσεις, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο του προγράμματος Επιχειρώ", αναφέρει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τα προγράμματα "Πράσινη Επιχείρηση", "Πράσινες Υποδομές" και "Ένδυση και Υπόδηση".

"Είχαμε καλέσει την κυβέρνηση, όταν παρουσιάσαμε τις 23 αναπτυξιακές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα το κάνει, μειώνοντας τη δημόσια επιχορήγηση και υιοθετώντας διάφορες δευτερευούσης σημασίας αλλαγές, που δεν δικαιολογούν την καθυστέρηση αυτή, σε μια τόσο κρίσιμη οικονομική συγκυρία. Εν πάσει περιπτώσει, κάλλιο αργά παρά ποτέ", προσθέτει ο Κ. Χατζηδάκης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com