Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Π. Παναγιωτόπουλος: Η Ν.Δ. θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει

Διαχωρίζει τη θέση της η Νέα Δημοκρατία από όσους ζητούν «φόρμουλα» για να μην ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ως επιλογή η αναδιάρθρωση του χρέους. Κατηγόρησε πάντως και σήμερα τον πρωθυπουργό ότι κατέστησε μονόδρομο την προσφυγή στο ΔΝΤ, εξαιτίας λαθών και παραλήψεών του.


Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη συμφωνία με την τρόικα, δήλωσε πως όσοι σπεύδουν να την προκαταλάβουν διακινδυνεύουν προβλέψεις τις οποίες, καλό είναι να μην κάνουν. "Να περιμένουν να δημοσιοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, τη δική του στάση, τη δική του συμπεριφορά, τις δικές του επιλογές και να είναι βέβαιοι ότι, αμέσως μετά, η Νέα Δημοκρατία, θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στην πατρίδα, απέναντι στην Ελληνική κοινωνία και απέναντι στη κρισιμότητα των περιστάσεων που περνάμε", πρόσθεσε ο Π. Παναγιωτόπουλος.

Τέλος, άσκησε κριτική στην τακτική αποκλεισμού ξενοδοχείων και κρουαζιερόπλοιων από συνδικαλιστικές παρατάξεις, τονίζοντας: "Δεν μπορούμε να τινάζουμε τον Τουρισμό στον αέρα [...] Αυτά είναι απαράδεκτα, αυτά ζημιώνουν τον τόπο, αυτά δημιουργούν προβλήματα και -επιτρέψτε μου να πω- αντί να βοηθάνε τη χώρα να επιβιώσει μέσα στο νέο πλαίσιο και ταυτόχρονα να της δίνουν μια ώθηση για να μπορέσεις, όσο γίνεται πιο γρήγορα- όπως το θέλει η Νέα Δημοκρατία και θα το παλέψει η Νέα Δημοκρατία- να βγει από τους δυσβάσταχτους όρους του ΔΝΤ, στην πορεία του χρόνου, αυτού του είδους τα γεγονότα βάζουν τη χώρα μας πιο βαθιά στην επιτήρηση".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com