Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αντ. Σαμαράς: Πρόβλημα και όχι λύση ο Γ. Παπανδρέου

Η κυβέρνηση έχει φέρει τη χώρα στο χείλος της αβύσσου δήλωσε ο ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο. Μιλώντας για τον Καλλικράτη, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην υλοποίηση του «Καλλικράτη» εάν δεν συνεκτιμηθούν τρία κριτήρια: οι πόροι, οι αρμοδιότητες και η χωροταξία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Ελλάδα περνάει κρίσιμες στιγμές και αυτό που μετράει τώρα είναι να βγούμε όσο το δυνατόν το γρηγορότερο από τη μέγγενη του ΔΝΤ, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή.

Εξαπέλυσε ευθείες βολές στον πρωθυπουργό για την προσφυγή της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης, υπογραμμίζοντας πως "αυτή την ώρα ο κ. Παπανδρέου δεν έχει αντιληφθεί πως αποτελεί πρόβλημα και όχι λύση για την οικονομική κρίση".

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπεραμύνθηκε της θέσης ότι ακόμη και τώρα η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σταθεί στα πόδια της καθώς, όπως ανέφερε, μόνον η αξία της περιουσίας της Κτηματικής Εταιρeίας του Δημοσίου φτάνει στα 300 δισ. ευρώ.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν, λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνεται διάλογος από θέση αδυναμίας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com