Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ξεκίνημα για τη ρύθμιση χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άρχισαν οι πρώτες ενέργειες της διοίκησης του ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, όπως είχε εξαγγείλει προ μηνός ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες και τον γ.γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή για το θέμα της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ.


Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ προτείνει στην Πολιτεία να πληρώσει "εφάπαξ" ένα ποσό 4-5 εκ. ευρώ και να διαγραφούν συνολικά 11-12 εκ. ευρώ, τα οποία με πρόστιμα και προσαυξήσεις έχουν φτάσει τα 35 εκ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι θέλει να πληρώσει το αρχικό κεφάλαιο, ενώ οι επαφές Ζαγοράκη (μαζί του ήταν και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Βιολίδης, αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής) είχαν και άλλο αντικείμενο, την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Γι' αυτό και η ατζέντα του είχε σημειωμένα αρκετά ραντεβού με γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες ώστε να τους πείσει να βοηθήσουν.

Ο Ζαγοράκης έχει βάλει στόχο να κλείσει το θέμα των χρεών μέχρι τέλους του 2010, ενώ στη συνάντηση με τον κ. Μπιτσαξή έκανε και αναφορές στην σκέψη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Στη συνάντηση ο γενικός γραμματέας επαίνεσε και την πρόοδο του ΠΑΟΚ σε θέματα αντιμετώπισης βίας.

Στα αγωνιστικά, άρχισε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ χθες για τα πλέιοφ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη.

Δηλώσεις έκανε ο Μίρκο Σαβίνι, που τόνισε:

"Θέλαμε να κερδίσουμε, πήγαμε για τη νίκη. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήταν πιο δύσκολο το ματς. Θα ήταν πολύ σημαντικό να είχαμε κερδίσει, αλλά αφού έχασε ο Ολυμπιακός, ο βαθμός είναι θετικός, καθώς τον πιάσαμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα θέλαμε να νικήσουμε, δε θέλω να αναφερθώ στη δική μου εμφάνιση. Θεωρώ ότι είναι θετικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω".

Όσο για τη συνέχεια, ο Σαβίνι ανέφερε: "Πλέον, το ματς με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Είναι άλλωστε το επόμενο. Έχουμε τώρα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί πρώτον παίζουμε στην έδρα μας και δεύτερο θα φτάσουμε στους 7 βαθμούς, οπότε μετά θα ελέγχουμε καλύτερα τη βαθμολογία των πλέι οφ'.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com