Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Την Κυριακή εκλέγονται οι νέοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ

Την Κυριακή διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των 71 Νομαρχιακών Οργανώσεων και των 980 Διοικήσεων των Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.


Οι πρόεδροι ΝΟΔΕ θα εκλεγούν για πρώτη φορά από τη βάση. Προβλέπεται επίσης η εκλογή νέων σε ηλικία, καθώς και μελών που θα εκλεγούν για πρώτη φορά, μέσω της εφαρμογής ποσοστόσεων.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 28 Απριλίου 2010, καθώς και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Πρόεδρος NOΔΕ εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει ποσοστό τουλάχιστον ίσο με το 40% των σταυρών προτίμησης. Αν χρειαστεί δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου, μεταξύ των δύο υποψηφίων που πλειοψήφησαν.

Θα ακολουθήσουν εκλογές για τα μέλη των ΝΟΔΕ και των συνέδρων, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου. Το 8ο Συνέδριο της Ν.Δ. θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 25-26-27 Ιουνίου.

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα εκλογικά τμήματα και τη διαδικασία στην ιστοσελίδα του κόμματος και στον τηλεφωνικό αριθμό 210- 3354454

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα ψηφίσει στις 11 το πρωί της Κυριακής, στο δημαρχείο Κηφισιάς.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com