Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Άννα Διαμαντοπούλου

Για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου.


Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, η υπουργός Παιδείας δήλωσε "ενθουσιασμένη από την αισιοδοξία του για την αλλαγή στην Παιδεία. Κάτι που χρειαζόμαστε όλοι". Η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για την πρωτοβουλία του υπουργείου για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στο εσωτερικό, το εξωτερικό αλλά και σε 400 πυρήνες σε όλο τον κόσμο.

Προανήγγειλε δε, ότι τον Ιούνιο θα γίνει ένα μεγάλο συνέδριο με προσκλήσεις σε διεθνείς προσωπικότητες και ο πρόεδρος είναι εξαιρετικά θετικός στο να υποστηρίξει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Κώστας Σημίτης θα πρέπει να καταθέσει στην Εξεταστική για τη Siemens, η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι "η ηθική χρεοκοπία είναι χειρότερη από την δημοσιονομική κρίση. Για αυτό και υπάρχει άμεση ανάγκη, όχι απλώς να έρθουν όλα στο φως, όχι απλώς να ματώσουμε όλοι, αλλά να τιμωρηθούν όλοι, και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα δώσω συμβουλές στον πρώην πρωθυπουργό. Είμαι σίγουρη ότι, όπως σήμερα αντέδρασε άμεσα, θα λειτουργήσει με βάση τις διαδικασίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com