Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Θα καταψηφίσει επί της αρχής το Ασφαλιστικό η Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει επί της αρχής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Θα υπερψηφίσει όμως όσα άρθρα κρίνει ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες θυσίες χωρίς αντίκρυσμα.



"Η κυβέρνηση υποβάλλει σε αιματηρές θυσίες τον λαό, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα", εκτίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Ερωτηθείς για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, καταδίκασε την κατάληψη του λιμανιού του Πειραιά, σημειώνοντας ότι "ως χώρα, δεν μπορεί να αυτοκτονήσουμε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο καλοκαίρι".

Έκανε επίσης αναφορά στη βομβιστική επίθεση της περασμένης εβδομάδας, προτείνοντας εκ μέρους της Ν.Δ. δημόσιο διάλογο για τα θέματα ασφαλείας με τη συμμετοχή κομμάτων και κοινωνικών εταίρων. "Η Ν.Δ. θα κάνει αυστηρή κριτική εκεί, που χρειάζεται, και θα στηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης, όταν θα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση", πρόσθεσε.

Την Παρασκευή εκλέγεται ο γραμματέας της Ν.Δ.

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις, ύστερα από το συνέδριο του κόμματος, τόνισε ότι η «επιτυχής έκβαση και η ολοκλήρωση των εργασιών έδειξε ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά».

Η πολιτική γραμματεία της Ν.Δ. θα συνδριάσει στις 11 το πρωί της Παρασκεύης, προκειμένου να εκλέξει το νέο γραμματέα και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας. Υποψηφιότητα μπορεί να θέσει όποιος το επιθυμεί έως μεθαύριο, Τετάρτη, στις 8 μ.μ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com