Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Κανονικά ο εφοδιασμός του αεροδρομίου Μακεδονία με καύσιμα

Δίχως προβλήματα γίνεται ο εφοδιασμός με καύσιμα του αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, παρά την συνεχιζόμενη απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης ύστερα και από την άκαρπη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί τους στην Αθήνα με τον γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών, Χάρη Τσιόκα.



Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης Μακεδονίας-Θράκης, Γιάννη Γιαβρίδη, επιτρέπεται η φόρτωση των βυτιοφόρων, που μεταφέρουν καύσιμα στο αεροδρόμιο.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον κ.Γιαβρίδη ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, και η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που, μετά τις παρεμβάσεις της νομαρχίας μας, φροντίσατε ως πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης Μακεδονίας-Θράκης για την ομαλή τροφοδοσία με καύσιμα του Αεροδρομίου “Μακεδονία”, ώστε να μην παρακωλύονται οι μετακινήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών στην καρδιά του καλοκαιριού», σημειώνει μεταξύ άλλων ο νομάρχης.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης στη Θεσσαλονίκη θα… επιτρέψουν αύριο τον εφοδιασμό του ΕΚΑΒ με 3.000 λίτρα βενζίνης για την εξυπηρέτηση των ασθενοφόρων του Κέντρου.

Μέχρι τώρα οι όποιες ανάγκες των ασθενοφόρων καλύπτονταν από αποθέματα της ελληνικής αστυνομίας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com