Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής θα εμφανιστεί το Σάββατο 31 Ιουλίου, (έναρξη 9.30μμ) ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ Κασσάνδρας.


Είναι ένας σταθμός της φετινής περιοδείας που πραγματοποιεί ο καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο, με εφόδια, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «τα τραγούδια του, μερικά όργανα και τη φωνή του».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων και ότι: «Στη συγκεκριμένη περιοδεία, η σκηνή θα αντικαταστήσει το δωμάτιό του. Παίζοντας ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, ο Αλκίνοος θα δημιουργήσει ηχητικά τοπία, μέσα στα οποία θα λειτουργήσουν τα τραγούδια, υπενθυμίζοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο το μοναχικό γίνεται συλλογικό και η εσωστρέφεια γιορτή»

Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά κι από κάποιες διασκευές- έκπληξη, συχνά και για τον ίδιο, αφού η παράσταση αυτή επιτρέπει συχνά την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, τα λάθη, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα του τραγουδιού, της στιγμής και της συνύπαρξης.

Η αμφίδρομη και ζωντανή σχέση με το κοινό προσφέρει σε ακροατές κι ερμηνευτή την πιο χορταστική αίσθηση της κοινής μουσικής εμπειρίας.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com