Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έβαλαν «λουκέτο» 500-600 πρατήρια υποστηρίζουν οι βενζινοπώλες

Στο «κόκκινο» παραμένουν χιλιάδες πρατήρια ενώ 500-600 έβαλαν «λουκέτο» από την αρχή του χρόνου σύμφωνα με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.



Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της ΟΒΕ κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης, "χιλιάδες πρατήρια είναι με το ένα πόδι στο κλείσιμο" εξαιτίας των αυξήσεων στους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης και ΦΠΑ.

"Τελευταίο χτύπημα κατά του κλάδου είναι η εξαγγελθείσα, και προσωρινά αποσυρθείσα, εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης. Αυτό θα είναι ταφόπλακα για πολλά πρατήρια της επαρχίας. Θα είναι παράλληλα όνειδος για τους καταναλωτές που έχουν υποστεί κάθε είδους φορολογικές και εισοδηματικές επιβαρύνσεις", επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν εκλογές, κατά τις οποίες επανεξελέγη πρόεδρος ο Μ. Κιούσης, ενώ η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: Α. Τούντας (γεν. γραμματέας), Γ. Μαγλουσίδης (αντιπρόεδρος), Μ. Μεταξάς (αν. γεν. γραμματέας), Ν. Τσάκαλης (ταμίας) και μέλη οι Σ. Ανανιάδης, Π. Κολόκας, Ευ. Κούκουζας και Η. Μιστιλίδης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com