Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ακινητοποίησαν Βουλγάρικο φορτηγό στην Εγνατία και τραυμάτισαν τον οδηγό του

Έλληνες αυτοκινητιστές από την περιοχή της Καβάλας κατηγορούνται ότι ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε Βούλγαρος συνάδελφός τους επί της Εγνατίας Οδού.



Στη συνέχεια προξένησαν φθορές στο όχημα και τραυμάτισαν ελαφρά τον ίδιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, στο 165ο χλμ του Εγνατία Οδού, Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Σταυρού Αμυγδαλεώνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, την ώρα εκείνη, τέσσερις ημεδαποί οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ανέκοψαν την πορεία του ΙΧ φορτηγού που οδηγούσε ένας 55χρονος βουλγαρικής υπηκοότητας. Στη συνέχεια με τη χρήση λοστών έσπασαν το παρμπρίζ και τα εμπρόσθια φανάρια του, ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Οι φερόμενοι ως δράστες απομακρύνθηκαν από την περιοχή, ενώ ο Βούλγαρος οδηγός επικοινώνησε με την ιδιοκτήτη του φορτηγού κι αυτός με τη σειρά του με την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Ύστερα από έρευνα, ένας εκ των εμπλεκομένων εντοπίστηκε σε μπλόκο αυτοκινητιστών στο ύψος της Νέας Καρβάλης και αναγνωρίστηκε από τον παθόντα. Πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας 41 ετών ο οποίος και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Στις υπόλοιπες περιοχές επικράτησε ησυχία στα μπλόκα των αυτοκινηστών. Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην Αθήνα, όπου μετά το απόγευμα αναμένονται οι αποφάσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των αυτοκινητιστών.

Στη Θεσσαλονίκη ακινητοποιημένα στα… γνωστά σημεία (λιμάνι, Λαχαναγφορά-Κόμβο Καλοχωρίου, κ.α.) κρατούν οι αυτοκινητιστές τα οχήματά τους, δίχως να εμποδίζουν την κυκλοφορία άλλων οχημάτων.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com