Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη Κάρολος Παπούλιας - Γιώργος Παπανδρέου

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Την Πέμπτη, θα παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Στην δοξολογία που θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου θα παραστούν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τοπικές αρχές.

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα γίνει η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.

Το πρωί της Πέμπτης θα φτάσει στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Από εκεί θα μεταβεί στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού, όπου θα καταθέσει στεφάνι στις 10:30' και στις 11.00' θα παρακολουθήσει την παρέλαση για την εθνική επέτειο.

Στις 5:30 το απόγευμα θα εγκαινιάσει την 1η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας "DEFENCYS 2010" στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και στις 7 θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com