Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μαθητική παρέλαση υπό βροχή και... ΔΝΤ

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ενώπιον εκπροσώπων της πολιτικής, εκκλησιαστικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και μελών αριστερών συνδυασμών που ανάρτησαν πανό δίπλα από την εξέδρα των επισήμων κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης, δίπλα από την εξέδρα επισήμων, μέλη αριστερών συνδυασμών που συμμετέχουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ανάρτησαν πανό κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Τσιμισκή.

Η παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,ξεκίνησε το πρωί από τη Διαγώνιο και κατέληξε στην Ι. Δραγούμη.

Επίσης στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ένα τμήμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τμήματα σημαιοφόρων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από 17 σχολεία.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος δήλωσε ότι ο τριήμερος εορτασμός στη Θεσσαλονίκη ενέχει ισχυρούς συμβολισμούς για την πόλη και ολόκληρη την Ελλάδα.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com