Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Απ. Κακλαμάνης: Κάποιοι καλοπερνούν και ο λαός υποφέρει

Θα χρειαστούν εκλογές εάν συνεχιστεί το φαινόμενο κάποιοι να καλοπερνούν την ώρα που η χώρα δέχεται οικονομικό πόλεμο αναφέρει ο Απόστολος Κακλαμάνης με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».


Όπως τονίζει «οι διάφορες ελίτ και κυρίως οι παράγοντες της μηντιακής ολιγαρχίας συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, και να καλοπερνούν, όταν ο λαός υποφέρει και η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικό πόλεμο».

Όσον αφορά στην πρόταση Σαμαρά για έλεγχο των πόθεν έσχες υπουργών και υφυπουργών από το 1974 τονίζει ότι συμφωνεί αλλά για τον ίδιο το πρόβλημα εστιάζει στο ότι τα παρανόμως αποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία δεν θα έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες.

Για αυτό το λόγο επανέρχεται στην πρόταση του όσοι βουλευτές δεν έχουν δηλώσει περιουσιακά στοιχεία στο πόθεν έσχες να τα χαρίζουν στο Δημόσιο. Ακόμη εμφανίζεται υπέρμαχος των οικονομικών κινήτρων σε όποιον δώσει πληροφορίες για θέματα φοροδιαφυγής ή και απαλλαγή από νομικές επιπτώσεις αν είναι απλός συνεργός.

Τέλος σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο διαφωνεί με την κατάργησή του και προτείνει εσωτερική φρουρά που θα τα προστατεύει από οποιαδήποτε έξωθεν διατάραξη της λειτουργίας τους».-

 
website counter
friend finderplentyoffish.com