Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κι όμως, οι υπουργοί βλέπουν ανάκαμψη... Σημάδια ανάκαμψης... έβγαλε η διυπουργική σύσκεψη

Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι ορατά, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών, στην πολύωρη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η διαδικασία αποκρατικοποιήσεων, η οποία θα πρέπει να έχει εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο μέχρι τις 15 Απρίλη.



Ο υπουργός Οικονομικών, μετά τη σύσκεψη, πρόσθεσε ότι εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις στο θέμα της εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης και χαρακτήρισε "απόλυτα διαχειρίσιμη" την υστέρηση των εσόδων.

Στο φλέγον ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, τονίστηκε ότι θα πρέπει να έχει εγκριθεί έως τις 15 Απριλίου από το υπουργικό Συμβούλιο, αν και μέχρι σήμερα λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Παράλληλα για το τέλος του μήνα έχει προγραμματιστεί μια "ανεπίσημη" συζήτηση με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος, Τ. Μπιρμπίλη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππας, Επικρατείας, Χ. Παμπούκης, Πολιτισμού και Τουρισμού, Π. Γερουλάνος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com