Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μετατίθενται 1.459 νηπιαγωγοί και δάσκαλοι

Τους πίνακες με τα ονόματα των 1.459 δασκάλων και νηπιαγωγών που μετατίθενται το 2011 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.


Οι σχετικοί πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2515%3A29-04-11-metatheseis-ekpaideytikon-protobathmias-ekpaideysis&catid=80%3Adeltia-typoy&Itemid=806&lang=el


Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί που επελέγησαν μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους οφείλουν να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι τις 21/06/2011. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2011.

Όσον αφορά στους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς και τους διευθυντές Διευθύνσεων και τους προϊστάμενους Γραφείων Εκπαίδευσης θα αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, φέτος υπέβαλαν αιτήσεις για μετάθεση 9.573 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας. Από αυτές ικανοποιήθηκε μόνο το 15,24%.

Παράλληλα, το υπουργείο τονίζει ότι "οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com