Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Για «κυβέρνηση - σκορποχώρι» κάνει λόγο η Ν.Δ.

Κριτική στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, άσκησε η Ν.Δ. δια του εκπροσώπου της Γ. Μιχελάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «κυβέρνηση - σκορποχώρι», η οποία προσπαθεί να καλύψει τη διάλυσή της με «θερμούς εναγκαλισμούς». Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και για τα όσα συμβαίνουν στη ΔΕΗ.




Ο Γ. Μιχελάκης μίλησε για "μια ομοσπονδία από αυτόνομα φέουδα", απαντώντας στα όσα είπε ο πρωθυπουργός για "φεουδάρχες στα υπουργεία", ενώ του ζήτησε ν’ απαντήσει στο ποιους εννοούσε όταν έκανε λόγο για "εργολάβους της αγωνίας των πολιτών".

Υπενθύμισε δε, τόσο τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για την αναδιάρθρωση του χρέους, όσο και τα όσα έλεγαν μέχρι πρόσφατα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών περί "οικονομίας στην εντατική" και περί "Τιτανικού".

"Με μια φράση είναι η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έδρασε σαν έμπορος του φόβου για να επιβάλει τα πιο σκληρά μέτρα που γνώρισε ποτέ ο τόπος", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Σχετικά με τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο Γ. Μιχελάκης υπενθύμισε πως λίγο πριν από τις εκλογές, συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ είχαν "μπουκάρει" και τότε στα γραφεία που συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ για να ματαιώσουν τη λήψη αποφάσεων, "έχοντας δίπλα τους τόσο τον κ. Παπακωνσταντίνου όσο και τον κ. Σαχινίδη".

"Όλα αυτά φέρνουν στην επικαιρότητα το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Έταζαν τα πάντα στους πάντες, έλεγαν "όχι" σε όλα, αντιστέκονταν με ακρότητες σε κάθε μεταρρύθμιση. Τώρα είναι αντιμέτωποι του ίδιου τους του εαυτού", δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης, ο οποίος επισήμανε πως "το μισό ΠΑΣΟΚ πλέον είναι εναντίον του άλλου μισού".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com