Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Παπακωνσταντίνου: Θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, θα συνεχιστεί η εκταμίευση

Όπως είπε ο Γ. Παπακωσταντίνου η κυβέρνηση “θα κάνει αυτά που πρέπει και θα συνεχιστεί η εκταμίευση του δανείου”.



«H ελληνική κυβέρνηση θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και είναι προφανές ότι εφόσον τα κάνουμε - που θα τα κάνουμε - θα συνεχιστεί η εκταμίευση του δανείου. Είναι προφανές ότι δεν κινδυνεύει τίποτα" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ανέφερε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και υπογράμμισε πως «έχουμε πάρει όλες τις προβλέψεις που χρειάζεται, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Κι εγώ ακούω ανησυχίες, για διάφορα πράγματα. Και σε όσους με ρωτάνε τους λέω, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας».

«Πάντα βρίσκεται η λύση» συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ συνέχισε «και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν ακούτε ακραίες φωνές, όσο πλησιάζει η ώρα της απόφασης, συγκλίνουν αυτές οι φωνές και βρίσκεται η λύση. Αλλά για να βρεθεί αυτή η λύση, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η χώρα κάνει αυτό που πρέπει. Κι εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Aναφερόμενος στις προτάσεις του “Ζάππειο ΙΙ” απευθύνθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας «ελάτε, λοιπόν, να τα δούμε και να τα κουβεντιάσουμε και μαζί με την τρόικα. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά να ξέρουμε ότι θα πρέπει να προκύψει μείωση του ελλείμματος, όχι αύξηση του ελλείμματος».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com