Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Μπεγλίτης ξηλώνει τις τεθωρακισμένες “υπερβολές” του Πάγκαλου

Ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ξεκαθάρισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας και συνέστησε προσοχή στους βουλευτές.




“Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια", δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, περί εξόδου των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες σε περίπτωση που η χώρα εισέλθει σε κατάσταση αναρχίας, και επιστρέψει στη δραχμή, λόγω μη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

"Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους από κάθε κόμμα να μην εμπλέκουν με δήλωση οποιασδήποτε μορφής το στράτευμα στην εσωτερική και κοινωνική ζωή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια δεν έχουν, έχουν με την εξωτερική ασφάλεια. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και να μην εξοικειώνουμε την κοινωνία σε ρόλους διαφορετικούς από αυτούς που έχει τάξει το Σύνταγμα" δήλωσε ο υπουργός εθνικής άμυνας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

"Δεν χρειαζόμαστε καμία υπερβολή, οι ευθύνες μας οι ίδιες μας οδηγούν στην υπερψήφιση του μακροπρόθεσμου", κατέληξε ο υπουργός.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com