Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κωμικοτραγικό σίριαλ με τους «διαφωνούντες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Όσο πλησιάζει η ώρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, τόσο καταλαγιάζουν οι τόνοι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είτε ευθέως ή με πλάγιο τρόπο έθεταν υπό αμφισβήτηση ακόμα και την ηθική νομιμοποίηση του. Παράλληλα, σε εκστρατεία έχουν επιδοθεί στελέχη της κυβέρνησης, ώστε να μεταπείσουν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκο Αθανασιάδη που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.




Ο Αλέκος Αθανασιάδης, κατ εξακολούθηση έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο σε περίπτωση που πουληθεί το ποσοστό της ΔΕΗ.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι διαφωνεί με την πώληση του 17% της ΔΕΗ, τόνισε ότι συζήτησε αναλυτικά το θέμα με τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν αποκάλυψε αν θα αλλάξει γνώμη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι μέχρι την τελευταία στιγμή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να τον μεταπείσουν.

Ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση για να πτωχεύσει η χώρα ανέφερε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Θ. Ρομπόπουλος. «Είναι κρίσιμη στιγμή, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πτωχεύουμε, εγώ δεν την παίρνω την απόφαση, ας την πάρει ο Σαμαράς», ανέφερε. Σχετικά με τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί τανκς στους δρόμους «μας δυσκόλεψαν στην απόφαση μας τα επιχειρήματα Πάγκαλου. Προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογική πίεση στους βουλευτές. Δεν είναι σωστό αυτό» είπε. Σε δηλώσεις του μάλιστα στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στο δίλλημα "αξιοπρέπεια, ή σωτηρία της χώρας" επικράτησε το δεύτερο.

Όσον αφορά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Σαλαγιάννη, δήλωσε ότι « Ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, ή κάτι από αυτά που είναι τόσο πολύ κρίσιμα, θα προτιμούσα αν έφτανα εκεί να παραιτηθώ. Άρα ποτέ στο μυαλό μου δεν ήταν να πάρω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο σε τόσο κρίσιμα θέματα, το ρίσκο στην πλάτη μου για το μέλλον της χώρας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό». Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στις αποφάσεις του Ευ. Βενιζέλου.

Παράλληλα, ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, καθώς δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας δήλωσε από τη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com