Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Στα χέρια του Ανδρέα Παντελή και επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής

Οριστική συμφωνία επήλθε μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Ανδρέα Παντελή για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δύο άνδρες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πέσουν οι τελευταίες υπογραφές.



Ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος, Αντώνης Ρέμος, θα συνεχίσει να πληρώνει τα χρέη της ΠΑΕ στην εφορία, ενώ ο Κύπριος επιχειρηματίας θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα χρέη, αλλά θα πληρώσει και τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών.

Ο κ.Παντελή έχει συμφωνήσει με τον Μάκη Κατσαβάκη για τη θέση του προπονητή, ενώ θα προσπαθήσει να κρατήσει και κάποιους παίκτες του περσινού ρόστερ. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να ανατραπεί η απόφαση υποβιβασμού της ομάδας λόγω χρεών.

Το "φλερτ" διήρκεσε 1,5 χρόνο. Μάλιστα, στις 3 Μαρτίου 2010 είχε εκδοθεί ανακοίνωση -παρόμοια με τη σημερινή- για οριστική συμφωνία. Τελικά οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από σαράντα κύματα, όμως το τέλος ήταν καλό για τους "κυανόλευκους".

Η ανακοίνωση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αντώνης Ρέμος και ο Ανδρέας Παντελή κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, σχετικά με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από τον πρώτο στον δεύτερο και την ανάληψη προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, από πλευράς του Ανδρέα Παντελή, από την Δευτέρα 01/08/2011.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι τυπικές, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου για την περαίωση των ανωτέρω.

Αντώνης Ρέμος – Ανδρέας Παντελή».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com