Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μπεγλίτης: Θα πληρώνουν οι φορείς που ζητούν τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας

Οι φορείς που ζητούν τη συνδρομή των υπηρεσιών της Πολεμικής Αεροπορίας, ακόμη κι αν ανήκουν στο Δημόσιο, θα πρέπει να καταβάλουν και το αντίστοιχο αντίτιμο, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.





Σε ομιλία που απηύθυνε κατά την επίσκεψή του στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών που εδρεύει στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, τόνισε ότι κάθε φορέας, ακόμη και δημόσιος, που επιθυμεί τη συνδρομή των υπηρεσιών της Πολεμικής Αεροπορίας θα πρέπει να πληρώνει.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να αμβλυνθεί η μισθολογική μείωση, που προβλέπει η περικοπή του επιδόματος ειδικής απασχόλησης κατά 20%, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλιστούν στο ακέραιο τα οδοιπορικά εκτός έδρας των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως επισήμανε, έχει ήδη υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση που προβλεπει την επέκταση κατά 20 μέρες των οδοιπορικών του πολιτικού προσωπικού.

Επίσης, ανέφερε ότι θα εισηγηθεί στο ΚΥΣΕΑ την ανανέωση του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν από τη δημοσιονομική συγκυρία.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com