Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Πρεμιέρα» για το ανανεωμένο Android 4.2 και νέες συσκευές από την Google

Την πολυαναμενόμενη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος Android 4.2, καθώς και νέες συσκευές όπως το tablet Nexus 7 αναμένεται να ανακοινώσει στα τέλη του μήνα η Google, με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 Οκτωβρίου.



Σημειώνεται ότι φέτος τον Οκτώβριο υπάρχει καταιγισμός ανακοινώσεων από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου, όπως για το το iPad mini της Apple στις 23 Οκτωβρίου, τα Windows 8 και το Surface της Microsoft στις 25 και 26 αντίστοιχα, αλλά και πλέον της Google για το νέο Android και το Nexus 7 στις 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, στις 29 Οκτωβρίου η εταιρεία θα παρουσιάσει το Nexus 7 με χωτηρικότητα 32GB αλλά και ένα ακόμα μοντέλο με δυνατότητα 3G.

Εκτός του Nexus 7, θα υπάρξει άλλο ένα tablet με το όνομα Manta που όπως εικάζεται θα είναι το Nexus 10.

Το συγκεκριμένο tablet θα έχει το λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Key Lime Pie ενώ η οθόνη του θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του iPad, θα φτάνει δηλαδή τα 2560x1600 pixel.

Τη συγκεκριμένη ημέρα περιμένουμε και ένα smartphone από τη Google, το LG Nexus 4 που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει επεξεργαστή 1.5GHz μνήμη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB και μεγάλη οθόνη 4.7" ιντσών ενώ η κάμερά του θα είναι 8MP.

Το τηλέφωνο αυτό θα έχει επίσης λειτουργικό σύστημα Android 4.2.

Τα νέα χαρακτηριστικά που εισάγει το Android 4.2 είναι η δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών, με υποστήριξη οριζόντιας αλλά και κάθετης μετακίνησης της συσκευής, αλλά και υποστήριξη πολλαπλών προφίλ χρήστων έτσι ώστε να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή πολλοί χρήστες.

Στις 29 Οκτωβρίου αναμένεται και το νέο Windows Phone 8 από τη Microsoft οπότε ο χάρτης στα κινητά τηλέφωνα αλλάζει ολοκληρωτικά.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com