Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Φ.Κουβέλης: Προτεραιότητα στις πολιτικές ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής

Την προσήλωση στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής έθεσε ως προτεραιότητα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζητήθηκαν οι κυβερνητικές προτεραιότητες ύστερα από τις θετικές αποφάσεις του Εurogroup για την καταβολή της δόσης και τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους.



Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάκαμψη της χώρας και δίχτυ προστασίας για τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται.

"Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάει η χώρα μπροστά ", προσέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, "για να υπάρξει αναπτυξιακή διαδικασία και δημιουργία θέσων εργασίας".

Υπογράμμισε ότι επιβεβαιώθηκε η απόφαση του κόμματός του να στηρίξει την κυβέρνηση για την παραμονή της χώρας στο Ευρώ και για να μην υπάρξει πολιτική αστάθεια. Σχετικά με τον ανασχηματισμό ανέφερε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση με τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «ούτε τέθηκε το ζήτημα καθ΄οιονδήποτε τρόπο».

Ερωτηθείς δε, για το αν χρειάζεται επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι προτεραιότητα θα πρέπει να είναι οι πολιτικές της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com