Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο πολιτικός διάλογος Χαϊκάλη-Γεωργιάδη: "Ψεύτη", "Καραγκιόζη", "Ξεφτίλα", "Βλάκα"

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των βουλευτών Παύλου Χαϊκάλη και Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το τηλεοπτικό στούντιο. Είχε προηγηθεί έκρηξη του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος αποκάλεσε τον Άδωνι «ξεφτιλισμένο και βλάκα»




Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Πως θα ζήσει ο άλλος με 586 ευρώ;», ρώτησε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε : «σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης από τον επόμενο μήνα...να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις. Αν δε το κάνεις είσαι ένας Φαρισαίος υποκριτής. Εγώ ψέματα για να πάρω ψηφαλάκια δεν λέω».

«Είσαι ξεφτίλας! Είσαι ένας ξεφτιλισμένος», του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Είσαι καραγκιόζης τελείωσε. Πας αλλού την κουβέντα. Σε ρωτάω άλλο. Βλάκα ε βλάκα!», του φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επαναλαμβάνοντας «κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε από το στούντιο. Στη συνέχεια ο Π. Χαϊκάλης ζήτησε «συγγνώμη» γιατί όπως είπε «παραφέρθηκε» αλλά δεν αντέχει να βλέπει τον κόσμο να υποφέρει.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com